SummerJam 2010 @ Padurea Paulesti – primele confirmari


SummerJam Fest 2010, programat pentru weekendul 2-4 iulie 2010, se anunta deja ca fiind cea mai ambitioasa editie a festivalului de pâna acum. Pentru a-i da amploarea cuvenita organizatorii – Festival Arena – i-au ales un spatiu de desfasurare pe masura: campingul si baza sportiva din Padurea Paulesti, judetul Prahova, la doar câtiva kilometri si câteva minute de Ploiesti.

Festivalul se doreste a fi cel mai important eveniment din calendarul muzicii reggae si hip hop din aceasta parte a Europei, dar asta nu înseamna ca din „meniu” va lipsi funkul sau muzica electronica de toate BPM-urile.

“SummerJam este, practic, un prilej pentru a aduce împreuna cele mai relevante nume românesti din rap si reggae, dar si o ocazie unica de a asculta live trupe si artisti “de afara” pe care unii i-au cunoscut doar din playlistul cluburilor sau de pe YouTube. În cele trei zile de festival vor urca pe diversele scene zeci de performeri, pe care ar fi, mai mult ca sigur, imposibil sa-i vezi cu alta ocazie împreuna” au declarat organizatorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: